52 Jawatan Kosong Telekom Malaysia Bulan September 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

52 Jawatan Kosong Telekom Malaysia Bulan September 2013

Telekom Malaysia
Jawatan kosong TM - Telekom Malaysia Berhad.

Tarikh tutup: 27 September 2013.

Telekom Malaysia (TM) telah menetapkan tempat-tempat yang menarik untuk perkhidmatan domestik. TM menyediakan pelanggan dan perniagaan tempatan talian tetap suara, data dan perkhidmatan jalur lebar. Sebahagian besar perniagaan TM berpunca daripada Perkhidmatan runcit domestik, yang merangkumi perniagaan dan kediaman suara, Perkhidmatan data seperti VPN, dan Perkhidmatan Rangkaian Terurus, termasuk persidangan. TM juga menyediakan perkhidmatan borong seperti peruntukan jalur lebar. Perniagaan Global TM menyediakan unit fiber optik serta satelit sambungan di luar Malaysia.

Pada bulan september ini, sekali lagi pemenang Anugerah Emas 'Malaysia HR Awards' ini menyediakan 52 peluang pekerjaan dengan mempelawa warganegara yang berkelayakan dan berminat untuk menyertai rangkaian mereka dengan mengisi mana-mana kekosongan jawatan yang diiklankan seperti di bawah:

01. Asst Mgr Con Product Configuration 2
02. Pegawai Teknik CSOC BAU
03. Manager, New Services & Market Development
04. Assistant Manager, New Services & Market Development
05. Assistant Manager, Contact Center Analytics
06. Customer Operation (Product & Services) Assistant Manager
07. Assistant Manager Application Engineer
08. Dan banyak lagi..

Untuk senarai penuh kesemua jawatan kosong yang ditawarkan TM, termasuk syarat dan permohonann online, anda boleh ikuti pautan di bawah:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk lulus! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!