7 Jawatan Kosong POS Malaysia Oktober 2013

Jawatan Kosong POS Malaysia
Jawatan Kosong POS Malaysia Oktober 2013.

Tarikh tutup: 14 Oktober 2013.

Pos Malaysia Berhad adalah sebuah syarikat perkhidmatan pos di Malaysia. Organisasi ini telah disusun semula pada tahun 1992 apabila Jabatan Perkhidmatan Pos Malaysia milik kerajaan Malaysia dimasukkan ke dalam sebuah syarikat perniagaan pos. Pos Malaysia menyediakan perkhidmatan pos dan berkaitan, logistik pengangkutan, percetakan dan selitan, kaunter koleksi dan perkhidmatan pembayaran pelbagai agensi dan melakukan bermacam transaksi kewangan seperti bayaran bil, kiriman wang, insurans dan unit amanah.

Kini Pos Malaysia Berhad adalah syarikat awam tersenarai di Papan Utama Bursa Malaysia. Pos Malaysia mempunyai lebih daripada 16,000 orang, lebih daripada 700 cawangan, mencapai lebih daripada 6 juta alamat di seluruh negara. Dengan kewangan yang kukuh, Pos Malaysia terus memberikan kepada pihak yang berkepentingan prestasi yang baik yang boleh diharapkan. Tahun berganti tahun Pos Malaysia kini mempercepatkan perjalanan transformasi dan sedang mencari profesional yang sangat dinamik dengan keputusan yang didorong untuk menyertai menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan di bawah:

01. Senior Manager, Maintenance
02. Senior Associate, Finance & Accounts
03. Telesales Consultant
04. Regional Sales Representative
05. Assistant Vice President, Admin & Finance
06. Senior Executive, Reporting
07. Senior Associate, Governance & Support Service

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat secara atas talian melalui portal Jobstreet.

b) Pastikan anda memenuhi kelayakan yang diperlukan sebelum membuat permohonan dan jangan lupa menyediakan resume diri untuk dilampirkan.

c) Hanya calon yang disenaraipendek sahaja akan dihubungi untuk ditemuduga.

d) Untuk melihat kelayakan penuh diperlukan bagi setiap jawatan kosong POS Malaysia yang diiklankan di atas, anda boleh layari pautan yang kami sertakan di bawah:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dipanggil ke temuduga kerja kerana lemah dalam penulisan resume? Anda patut tahu bagaimana untuk menulis resume kerja yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!