Jawatan Kosong Guru Matematik Kolej Yayasan UEM 2013

Kolej Yayasan UEM

Jawatan Kosong Guru Matematik Kolej Yayasan UEM 2013.

Tarikh tutup: 10 Oktober 2013.

KYUEM - Kolej Yayasan UEM adalah salah satu daripada pembekal utama pengajian pra-universiti di Malaysia dan di Wilayah Asia Tenggara. Kolej ini berasrama penuh dengan lebih 470 pelajar Malaysia, kesemuanya belajar di peringkat A-Level. Disebabkan KYUEM - Kolej Yayasan UEM mempunyai sejumlah besar pelajar ditaja biasiswa, maka tahap Akademik Kolej ini adalah sangat tinggi.

KYUEM - Kolej Yayasan UEM kini menawarkan 10 subjek A-Level di bawah Program Cambridge International A-Level dan sedang merancang untuk memperluaskan program dengan menambah psikologi A-Level ke dalam senarai program. Hampir semua lepasan KYUEM - Kolej Yayasan UEM, berjaya memasuki pengajian di peringkat tinggi di luar negara, terutamanya universiti-universiti terkemuka di UK dengan sebilangan besar setiap tahun yang mendapat tempat di Oxford dan Cambridge. Kira-kira 40% daripada kakitangan adalah pakar, tuisyen adalah dalam Bahasa Inggeris dan penginapan di kampus (yang terletak kira-kira 45 minit dari Kuala Lumpur) turut disediakan.

KYUEM - Kolej Yayasan UEM mempelawa calon yang berkepakaran, berkelayakan dan komited dengan tugas untuk memohon jawatan yang ditawarkan di bawah:

01. Guru Matematik


Syarat dan kelayakan:

-Calon mempunyai sekurang-kurangnya Sarjana Muda atau Sarjana dalam bidang Matematik.

-Mempunyai pengalaman mengajar sekurang-kurangnya 5 tahun.

-Kukuh penguasaan Bahasa Inggeris yang ditulis dan lisan.

-Minat untuk mengajar orang dewasa muda.

-Membuka berfikiran, komited dan budaya sensitif.


Cara memohon:

a) Sekiranya anda memenuhi keperluan di atas, permohonan boleh dikemukan melalui portal Jobstreet.

b) Pautan untuk membuat permohonan boleh dicapai melalui pautan yang kami sediakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!