2 Jawatan Kosong Kelab Shah Alam Selangor Oktober 2013

Kelab Shah Alam Selangor
Jawatan Kosong Kelab Shah Alam Selangor Oktober 2013.

Tarikh tutup: 31 Oktober 2013.

KELAB SHAH ALAM SELANGOR - keindahan seni bina yang rumit. Tegap berstruktur dan punya ruang rehat sama di atas bukit seluas 12 ekar, diberikan oleh Kerajaan Negeri Selangor, adalah impian yang menjadi kenyataan bagi baginda, Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Ibni Almarhum Sultan Hishamuddin Alam Shah. Dari puncak bukit berhampiran, lokasi ideal terletak bertentangan dengan Istana Kayangan ia menghadap di sekitar kawasan yang indah dan sisi Masjid Negeri dengan kubah biru majestic dan minaret yang tinggi.

Pada waktu malam, pandangan yang bercahaya dan beberapa ciri yang meminjamkan suasana yang unik dan susah untuk dibayangkan. Ia mempunyai pelbagai kemudahan di bawah bumbung yang berbentuk regally yang menyerupai topi Bugis yang memberikan Kelab identiti yang berbeza. Seseorang boleh memandu di sepanjang lebuh raya Persekutuan antara Klang dan Kuala Lumpur, dan tidak boleh gagal untuk melihat mercu ini berbeza di atas bukit. Pada waktu malam, ia berfungsi sebagai petunjuk dalam gelap, berkhidmat sebagai panduan kepada rakyat jelata yang merentasi lebuh raya.

Kelab Shah Alam Selangor mempelawa permohonan daripada warnagaegara Malaysia keutamaan kepada anak jati Negeri Selangor yang berminat dan komited untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:


Cara memohon:

a) Calon-calon yang berminat dikehendaki menghantar resume lengkap bersama salinan sijil yang berkaitan kepada:

KELAB SHAH ALAM SELANGOR
No. 1A Jalan Aerobik 13/43
Persiaran Kayangan,
40704 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.
(U/P : Eksekutif Pentadbiran dan Perjawatan)
Tel : 03-55100001 Ext:113
(JABATAN SUMBER MANUSIA)

b) Sila nyatakan nama jawatan yang dipohon pada sampul surat permohonan anda.

c) Klik nama jawatan kosong Kelab Shah Alam Selangor di atas untuk melihat syarat kelayakan dan pengalaman yang diperlukan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!