2 Jawatan Kosong Malaysia Airport Bulan Oktober 2013

Malaysia Airport Holdings
Jawatan Kosong Malaysia Airport Holdings Oktober 2013.

Tarikh tutup: 23 Oktober 2013.

Malaysia Airports adalah ditubuhkan sebagai Syarikat-tersenarai yang terlibat dalam pengurusan, operasi dan penyelenggaraan serta seperti penyediaan Lapangan Terbang perkhidmatan berkaitan untuk kebanyakan Lapangan Terbang di Malaysia dengan KLIA sebagai panji utamanya.

Sebagai pemain yang dominan dengan cita-cita yang tinggi, Malaysia Airports memahami bahawa ia adalah kumulatif pengetahuan, kepakaran dan kebolehan rakyat yang akan membawa kita kepada kejayaan masa depan. Oleh itu, mereka meletakkan penekanan yang besar terhadap modal insan untuk memenuhi cabaran dan permintaan terhadap persekitaran kini dan masa depan.

Sehubungan dengan itu, maka Malaysia Airport dengan sukacitanya mempelawa calon yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi mana-mana kekosongan jawatan yang diiklankan di bawah ssebelum tarikh tutup:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Malaysia Airport ini adalah secara atas talian / online sahaja melalui portal jostreet.

b) Pemohon kali pertamma dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan anda.

c) Klik mana-mana jawatan kosong Malaysia Airport yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!