2 Jawatan Kosong Multimedia University Bulan Oktober 2013

MMU - Multimedia University
Jawatan Kosong MMU - Multimedia University Oktober 2013.

Tarikh tutup: 12 dan 30 Oktober 2013.

MMU - Multimedia University, sebuah institusi pengajian tinggi yang ditubuhkan melalui Universiti Telekom Sdn Bhd (UTSB), anak syarikat milik penuh TM, untuk memenuhi tanggungjawab sosial korporat – mengambil cabaran untuk mendidik generasi pemimpin negara dan berilmu.

Sebagai universiti swasta yang pertama di Malaysia, MMU - Multimedia University membangunkan model perintis untuk penubuhan universiti swasta dalam negara, yang berjaya membuka jalan bagi pertumbuhan sektor pendidikan tertiari swasta. Sebagai Universiti di tengah-tengah MSC, MMU juga menjadi pemangkin untuk pembangunan industri ICT yang berteknologi tinggi di seluruh negara, selari dengan model Silicon Valley-Stanford di Amerika Syarikat.

MMU - Multimedia University pada ketika ini sedang mengiklankan dua jawatan kosong untuk diisi oleh calon yang sesuai seperti yang disenaraikan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong MMU - Multimedia University ini adalah secara online menerusi portal Jobstreet. Resume hendaklah dilampirkan sekali.

b) Pengguna pertama kali dikehendaki mendaftarkan akaun diri. Bagi pemohon yang sudah mempunyai akaun, anda boleh login untuk meneruskan proses permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Multimedia University di atas untuk maklumat lanjut dan melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!