2 Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum Bulan Oktober 2013

SapuraKencana Petroleum
Jawatan Kosong SapuraKencana Petroleum Oktober 2013.

Tarikh tutup: 23 Oktober 2013.

SapuraKencana Petroleum adalah perkhidmatan minyak & Gas bersepadu terkemuka di Malaysia dan pembekal penyelesaian, dan yang terbesar di dunia. Kesan global SapuraKencana Petroleum membolehkan mereka menggunakan aset dan melaksanakan projek-projek yang berjaya di mana-mana.

Dengan pekerja dari berbilang negara, berkemahiran, berpengalaman (lebih daripada 10,000 tenaga kerja) yang kukuh untuk menyokong dan merealisasikan asprirasi minyak & gas global, anda boleh menjadi sebahagian daripada pasukan global ini. Rekod prestasi yang cemerlang dan rekod keselamatan industri terkemuka SapuraKencana Petroleum menjamin pelanggan-pelanggan mereka ketenangan fikiran. Penyiapan projek tepat pada masanya dan pada bajet penghantaran projek. SapuraKencana Petroleum adalah rakan kongsi setempat, strategik untuk keperluan projek Gas & minyak.

Pada ketika ini, SapuraKencana Petroleum mempelawa warganegara yang berminat, berkelayakan, mahir dan inovatif untuk menyertai organisasi mereka dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:

01. Operation Executive (Across Singapore - Loyang Crescent)

Syarat dan kelayakan:

-Calon mestilah mempunyai sekurang-kurangnya SPM / 'O' Level atau yang setaraf

-Sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman bekerja dalam bidang Kejuruteraan Geoteknikal dan operasi, sebaik-baiknya dalam persekitaran luar pesisir

-Sebaik-baiknya Bukan Eksekutif dalam pengurusan gudang atau yang setaraf

-Satu Kedudukan kontrak disediakan

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SapuraKencana Petroleum ini hendaklah dibuat secara atas talian menerusi portal Jobstreet. Resume lengkap perlu dilampirkan bersama semasa permohonan.

b) Sila pastikan anda memenuhi kelayakan yang diperlukan sebelum memulakan proses permohonan.

c) Anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu di dalam portal sebelum boleh membuat permohonan.

d) Proses permohonan jawatan kosong SapuraKencana Petroleum boleh dimulakan dengan mengikuti pautan yang kami sertakan di bawah;


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!