2 Jawatan Kosong (SHRDC) Selangor Human Resource Development Centre November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong (SHRDC) Selangor Human Resource Development Centre November 2013

SHRDC
Jawatan Kosong SHRDC - Selangor Human Resource Development Centre.

Tarikh tutup: 02 dan 06 November 2013.

Selangor Human Resource Development Centre (SHRDC) adalah sebuah sebuah pusat pengajian yang ditubuhkan pada Februari 1992 melalui perkongsian pintar antara kerajaan dan sektor swasta dengan tujuan untuk memperbaiki luaran sumber manusia di Malaysia.

Objektif utama SHRDC ini adalah untuk membangunkan bakat bertaraf dunia melalui perubahan dan inovasi yang membawa kepada positif memberi kesan peningkatan prestasi dan garis bawah syarikat-syarikat dan menjadi mercu tanda sebagai Pusat utama di Malaysia bagi pembelajaran berasaskan kompetensi.

SHRDC menawarkan pelbagai kursus berkaitan kemudahan dan perkhidmatan yang berkualiti kepada individu dan organisasi-organisasi yang ingin meningkatkan aras mereka sendiri. Kami bukan sahaja menyediakan kursus-kursus pengurusan peringkat atasan semua industri tetapi juga bidang latihan dan Persijilan untuk kecekapan yang khusus dalam bidang kemahiran elektronik dan elektrik, maklumat dan teknologi komunikasi, Microsystems, teknologi plastik dan lembut / penting kemahiran.

SHRDC dengan ini mempelawa calon yang berminat dan berkelayakan untuk menyertai mereka dengan mengisi mana-mana jawatan kosong yang bersesuaian di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SHRDC - Selangor Human Resource Development Centre ini adalah secara atas talian (online) sahaja di portal Jobstreet. Resume mesti dilampirkan semasa membuat permohonan.

b) Pengguna kali pertama dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan di portal tersebut. Pengguna sedia ada boleh terus login dan meneruskan permohonan jawatan kosong di SHRDC - Selangor Human Resource Development Centre.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong SHRDC - Selangor Human Resource Development Centre di atas untuk melihat syarat kelayakan, bidang tugas dan seterusnya memulakan proses permohonan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!