20 Jawatan Kosong Alliance Bank Bulan Oktober 2013

Alliance Bank Malaysia Berhad
Jawatan Kosong Alliance Bank Malaysia Berhad Oktober 2013.

Tarikh tutup: 25 - 27 Oktober 2013.

Banque de L'Indochine memulakan operasi di Malaya dengan cawangan yang pertama di bangunan Persatuan Kwangtung Selangor, Jalan Pudu, Kuala Lumpur. Cawangan ini kemudiannya berpindah ke Jalan Raja Chulan, Kuala Lumpur, pada tahun 1975. Banque de L'Indochine membuka cawangan kecil di Jalan Batu, Kuala Lumpur (kini dikenali sebagai Jalan Tunku Abdul Rahman).

Nama Bank tersebut telah ditukar kepada Banque de L'Indochine et de Suez (Banque Indosuez). Pada tahun yang sama, Banque Indosuez memperolehi sebuah bangunan di Jalan Raja Chulan, Kuala Lumpur, untuk dijadikan ibu pejabatnya. Malaysia Perancis Bank Berhad telah diperbadankan untuk menganggap perniagaan perbankan di dua cawangan tempatan Banque Indosuez. Penggabungan ini adalah akibat daripada kerajaan Perancis pemiliknegaraan Banque Indosuez dan juga penyusunan semula berikutan perniagaan Bank di Malaysia untuk mematuhi peraturan-peraturan perbankan tempatan.

Alliance Bank dengan sukacitanya mempelawa seluruh warganegara Malaysia yang berminat, berkelayakan, optimis, kreatif dan berintegriti untuk menyertai mereka dengan mengisi mana-mana kekosongan jawatan yang diiklankan di bawah:

01.Senior Executive, Customer Service (Contact Centre)
02.Personal Financial Consultant (Jalan Ipoh)
03.Financial Services Consultant (Rawang)
04.Financial Services Consultant (Petaling Jaya)
05.Financial Services Consultant (Klang)
06.Financial Services Consultant (Cheras)
07.And many more..

Cara memohon:

a) Calon-calon berminat dengan jawatan kosong Alliance Bank ini digalakkan untuk memohon secara dalam talian (dalam portal Jobstreet) atau menghantar resume lengkap yang menyatakan kelayakan, sejarah pekerjaan, gaji semasa & dijangka kepada:

Group Resourcing - Group Human Resource
Alliance Bank Malaysia Berhad
Level 20, Menara Multi-Purpose, Capital Square,
No 8, Jalan Munshi Abdullah, 50100 Kuala Lumpur

b) Alternatifnya, anda boleh menghantar email permohonan ke:


Nota *: Sila nyatakan nama jawatan dengan jelas dalam subjek (tajuk) emel anda.

c) Untuk melihat syarat, kelayakan diperlukan dan bidang tugas setiap jawatan di atas, sila baca iklan asal jawatan kosong Alliance Bank ini melalui pautan yang disertakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!