3 Jawatan Kosong Majlis Daerah Kampar Bulan Oktober 2013

Majlis Daerah Kampar
Jawatan Kosong Majlis Daerah Kampar Oktober 2013.

Tarikh tutup: 14 Oktober 2013.

Daerah Kampar meliputi kawasan-kawasan sekitarnya dalam lingkungan 10-20 batu persegi. Penerokaan dan petempatan awal Kampar mempunyai kaitan dengan penemuan bijih timah, maka tidak hairan jika ada pendapat yang mengatakan ‘Kampar dibangunkan di atas bijih timah’. Sehingga kini bijih timah masih dilombong meskipun tidak serancak dahulu ekoran kemerosotan pasaran timah dunia.

Majlis Daerah Kampar mempelawa permohonan daripada Warganegara Malaysia dan keutamaan kepada rakyat negeri Perak Darul Ridzuan yang berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong berikut:

01. Pembantu Tadbir (Kewangan) W17
02. Penolong Jurutera (Awam) J29
03. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29

Cara memohon:

a) Calon mestilah menggunakan borang permohonan yang boleh didapati dari Pejabat Majlis Daerah Kampar atau memuaturunnya melalui pautan yang kami sertakan di bawah:


b) Permohonan yang telah lengkap hendaklah dihantarkan ke alamat berikut:

Yang Dipertua
Kompleks Pentadbiran
Majlis Daerah Kampar
Jalan Iskandar, 31900 Kampar
Perak Darul Ridzuan.

c) Permohonan hendaklah dikepilkan dengan salinan Kad Pengenalan, Surat Beranak, Surat berhenti Sekolah, salinan Sijil Pelajaran atau keputusan peperiksaan yang diperolehi dan sekeping gambar ukuran passport dengan dua sampul surat beralamat sendiri dan bersetem RM0.80.

d) Iklan asal boleh dibaca melalui pautan di bawah untuk maklumat lanjut berkenaan syarat lantikan dan lain-lain:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!