3 Jawatan Kosong MDeC Bulan November 2013

Multimedia Development Corporation
Jawatan Kosong Multimedia Development Corporation November 2013.

Tarikh tutup: 27, 30 Okt dan 02 Nov 2013.

MDeC - Multimedia Development Corporation adalah Perbadanan unik berkuasa tinggi milik kerajaan, yang ditubuhkan untuk memudahkan pembangunan dan promosi MSC Malaysia, inisiatif ICT Malaysia.

MDeC menasihati Kerajaan Malaysia mengenai dasar-dasar ICT, membangunkan MSC Malaysia sebagai pemacu utama pertumbuhan ekonomi dan kejayaan serta menetapkan piawaian operasi bagi ICT dan multimedia. MDeC juga mempromosikan MSC Malaysia di seluruh dunia, serta menyokong syarikat-syarikat yang terletak dalam lingkungan MSC Malaysia. MDeC bekerja rapat dengan pelbagai pihak dan agensi-agensi kerajaan untuk memastikan bahawa MSC Malaysia menawarkan persekitaran kondusif yang membolehkan Syarikat untuk memanfaatkan potensi ICT dan teknologi multimedia.

MDeC - Multimedia Development Corporation sedang mengiklankan beberapa jawatan kosong untuk diisi oleh calon-calon yang berkelayakan dan penuh bakat seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan adalah secara online menerusi portal Jobstreet. Resume hendaklah dilampirkan sekali.

b) Pengguna pertama kali dikehendaki mendaftarkan akaun diri. Bagi pemohon yang sudah mempunyai akaun, anda boleh login untuk meneruskan proses permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong di atas untuk maklumat lanjut dan melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!