3 Jawatan Kosong Pantai Hospital Batu Pahat Bulan November 2013

Pantai Hospital Batu Pahat
Jawatan Kosong Pantai Hospital Batu Pahat November 2013.

Tarikh tutup: 02, 04 dan 05 November 2013.

Warisan Hospital Pantai bermula dengan penubuhan pertama Pantai Hospital, Pantai Medical Centre Bangsar, kini dikenali sebagai Pantai Hospital Kuala Lumpur pada tahun 1974 sebagai sebuah hospital 68-katil untuk berkhidmat kepada masyarakat Malaysia. Ia adalah perintis hospital swasta terkemuka di Malaysia. Sejak itu, Pantai telah berkembang rangkaian 9 buah hospital di seluruh negeri buah 6 Negeri dengan pelbagai perkhidmatan sokongan penjagaan kesihatan. Hari ini, Kumpulan Hospital Pantai telah mengambil alih peranan kepimpinan dalam mendefinasikan Malaysia sebagai hab perubatan serantau dengan memberikan anda kualiti, Perkhidmatan dan nilai.

Pantai Hospital Batu Pahat adalah Hospital kelapan di bawah Pantai Holdings Berhad. Ia juga merupakan Hospital pertama di Negeri Johor. Ditubuhkan pada September 2005, hospital 106-katil dijangka sebagai feeder untuk kes perubatan yang kompleks untuk Pantai Hospital Ayer Keroh.

Pantai Hospital Batu Pahat dengan sukacitanya mempelawa calon yang berkelayakan, tulus, komited dan sesuai untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan seperti yang diiklankan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pantai Hospital Batu Pahat ini adalah secara atas talian (online) sahaja di portal Jobstreet. Resume mesti dilampirkan semasa membuat permohonan.

b) Pengguna kali pertama dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan di portal tersebut. Pengguna sedia ada boleh terus login dan meneruskan permohonan di Pantai Hospital Batu Pahat.

c) Klik mana-mana jawatan kosong Pantai Hospital Batu Pahat di atas untuk melihat syarat kelayakan, bidang tugas dan seterusnya memulakan proses permohonan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!