3 Jawatan Kosong Sunway Lagoon Bulan November 2013

Sunway Lagoon
Jawatan Kosong Sunway Lagoon November 2013.

Tarikh tutup: 06 November 2013.

Sunway Lagoon ialah tarikan terbaik di Asia. Tarikan yang memenangi pelbagai anugerah ini diiktiraf oleh Persatuan Taman Hiburan Antarabangsa (IAAPA) sebagai tarikan terbaik di Asia selama empat tahun berturut-turut (2007 – 2010).

Tidak kira, sama ada anda mencari ketenangan di tropical sun @ Asia Best Air Park, @ Scream Park, menikmati pengalaman mendebarkan dalam aktiviti @ taman hiburan, adrenalin anda mengepam kencang di @ Extreme Park atau ingin berada dekat dengan haiwan kegemaran anda @ Wildlife Park, pasti ada sesuatu untuk semua @ Sunway Lagoon!

Sunway Lagoon melalui iklan terbarunya mempelawa semua calon yang berminat untuk mengemukakan permohonan bagi jawatan kosong yang diiklankan seperti berikut:

01. Cashier

Cara memohon:

a) Klik mana-mana nama jawatan kosong Sunway Lagoon yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda.

b) Calon yang berminat digalakkan memohon secara bertulis ke alamat surat-menyurat di bawah:

Human Resource Department
Sunway Lagoon Sdn Bhd
No.3, Jalan PJS 11/11, Bandar Sunway
46150 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan

c) Atau hantarkan resume, cover letter dan gambar ukuran passport anda ke alamat emel berikut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!