5 Jawatan Kosong 7-Eleven Bulan November 2013

7-Eleven Malaysia
Jawatan Kosong 7-Eleven Malaysia Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 06 November 2013.

7-Eleven Malaysia Sdn Bhd adalah pemilik dan pengendali rangkaian kedai-kedai 7-Eleven di Malaysia. Ditubuhkan pada 4 Jun 1984, 7-Eleven Malaysia telah berjaya dalam sektor peruncitan dan telah menjadi ikon yang terkenal selama lebih daripada 28 tahun. 7-Eleven Malaysia Sdn Bhd adalah perintis dan pengendali kedai serbaneka 24 jam terbesar di Malaysia.

Rantaian kedai serbaneka terbesar tunggal dengan lebih 1,497 Kedai-kedai di seluruh negara, 7-Eleven Malaysia melayani lebih 800,000 pelanggan setiap hari. Kedai-kedai 7-eleven boleh didapati di seluruh daerah komersial yang sibuk serta kediaman pinggir bandar seluruh Malaysia. Dari Stesen-stesen minyak dan Stesen-stesen LRT ke pusat membeli-belah dan institusi-institusi perubatan. Seperti moto mereka: 7-Eleven is Always There For You.

7-Eleven Malaysia Sdn Bhd mempelawa calon yang berminat untuk mengemukakan permohonan bagi jawatan kosong diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong 7-Eleven Malaysia ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong 7-Eleven Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!