5 Jawatan Kosong Sime Darby Plantation Bulan November 2013

Sime Darby Plantation
Jawatan Kosong Sime Darby Plantation November 2013.

Tarikh tutup: 03 dan 04 November 2013.

Sime Darby adalah satu Malaysia multi-National terlibat dalam sektor-sektor pertumbuhan utama, iaitu, perladangan, hartanah, motors, peralatan industri dan tenaga & utiliti. Ditubuhkan pada tahun 1910, bahagian perniagaannya berusaha mencipta lebih faedah positif dalam ekonomi, alam sekitar dan masyarakat di mana ia mempunyai kehadiran yang.

Dengan tenaga kerja seramai lebih dari 100,000 pekerja di lebih 20 buah negara, Sime Darby komited untuk membina masa depan yang berterusan untuk semua pihak berkepentingan. Ia adalah salah satu syarikat terbesar di Bursa Malaysia dengan modal pasaran lebih daripada RM 55 bilion (USD 17 bilion) pada tahun 2013.

Sime Darby Plantation adalah salah satu yang terbesar di dunia disenaraikan sebagai syarikat perladangan kelapa sawit, menghasilkan kira-kira 5% daripada keluaran global minyak sawit mentah (MSM). Ia adalah pemain yang bersepadu dalam rantaian nilai minyak sawit dengan ladang kelapa sawit di Malaysia, Indonesia dan Liberia, serta operasi hiliran di seluruh dunia yang meliputi penghasilan dan pengedaran produk-produk minyak dan lemak yang termasuk biodiesels, oleokimia dan neutraceuticals. Ianya juga wujud dalam sektor barangan pengguna, menghasilkan jus kelapa dan buah-buahan yang memasak, antara lain.

Sime Darby Plantation dengan ini mempersilakan calon yang berminat, berkelayakan dan bermotivasi memajukan karier untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Sime Darby Plantation ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana jawatan kosong Sime Darby Plantation yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Semoga berjaya.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!