6 Jawatan Kosong PUSPAKOM Bulan Oktober 2013

PUSPAKOM
Jawatan Kosong PUSPAKOM Bulan Oktober 2013.

Tarikh tutup: 24 Oktober 2013.

PUSPAKOM Sdn Bhd merupakan sebuah badan pemeriksaan kenderaan yang dibenarkan di Malaysia. Melalui rangkaian Pusat-Pusat Pemeriksaan di seluruh negara, PUSPAKOM melakukan pemeriksaan pada kenderaan perdagangan dan persendirian untuk memastikan mereka mematuhi undang-undang dan peraturan-peraturan.

Ditubuhkan pada tahun 1994, Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer, PUSPAKOM adalah Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer pertama di Malaysia yang seumpamanya. Puspakom merupakan pusat pemeriksaan utama pada masa ini bagi kenderaan perdagangan di seluruh Malaysia. Dengan 50 cawangan kekal, dan jadual 21 cawangan sementara, Puspakom boleh memeriksa lebih dari 17 000 kenderaan setiap hari, termasuk kenderaan perdagangan, Pertukaran milikan dan pemeriksaan secara sukarela.

Sebagai sebahagian daripada rancangan pengembangan PUSPAKOM, mereka menjemput calon-calon yang sesuai bagi jawatan kosong di PUSPAKOM seperti berikut:

01. Communication Executive
02. Human Capital Executive (IR & ER)
03. Customer Relations Executive
04. Maintenance Technician
05. Branch Manager
06. Assistant Manager, Compensation & Benefits

Cara memohon:

a) Permohonan adalah secara online menerusi portal Jobstreet. Resume lengkap perlu dilampirkan bersama semasa permohonan.

b) Pilih jawatan kosong PUSPAKOM yang paling anda minati. Pastikan anda memenuhi kelayakan yang diperlukan sebelum memulakan proses permohonan.

c) Anda dikehendaki mendaftar terlebih dahulu sebelum boleh membuat permohonan.

d) Proses boleh dimulakan dengan mengkiuti pautan yang kami sertakan di bawah;


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!