Jawatan Kosong Pantai Hospital Cheras Bulan November 2013

Pantai Hospital Cheras
Jawatan Kosong Pantai Hospital Cheras November 2013.

Tarikh tutup: 02 November 2013.

Pantai Hospital Cheras adalah hospital swasta 143-katil dan terletak di lokasi strategik di Taman Cheras Makmur, Cheras. Mempunyai jalan perhubungan yang baik ke bandar kediaman dan komersial lain yang membangun di Utara dan Selatan Lembah Klang Jalan Lingkaran Tengah (MRR) dan Lebuhraya Cheras.

Pantai Hospital Cheras mempelawa calon yang berminat dan berumur 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan untuk mengisi jawatan kosong berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pantai Hospital Cheras ini adalah secara atas talian (online) sahaja di portal Jobstreet. Resume mesti dilampirkan semasa membuat permohonan.

b) Pengguna kali pertama dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan di portal tersebut. Pengguna sedia ada boleh terus login dan meneruskan permohonan jawatan kosong di Pantai Hospital Cheras.

c) Klik nama jawatan kosong Pantai Hospital Cheras di atas untuk melihat syarat kelayakan, bidang tugas dan seterusnya memulakan proses permohonan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!