Jawatan Kosong (PMC) Putra Medical Centre Bulan Oktober 2013

PMC - Putra Medical Centre
Jawatan Kosong (PMC) Putra Medical Centre Oktober 2013.

Tarikh tutup: 30 Oktober 2013.

PMC - Putra Medical Centre, sebuah pusat perubatan yang lengkap. Mempunyai antara kawasan-kawasan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang terbaik, peralatan perubatan Tempahan – 64 Slice CT Scan, MRI, imbasan tulang (tulang Densitometry) serta kemudahan pintar lagi praktikal yang direka untuk menyediakan penjagaan dan rawatan pesakit yang revolusioner. Pusat Perubatan Putra (PMC) adalah sebuah hospital sentiasa bersiap sedia untuk menyediakan penjagaan akut dan hospital perubatan dan pembedahan yang besar. Misi PMC - Putra Medical Centre adalah untuk menyampaikan perkhidmatan penjagaan kesihatan berkualiti menyeluruh dan konsisten melalui pembangunan yang berterusan dalam sumber manusia dan pengemaskinian teknologi.

Putra Medical Centre mempelawa calon yang berminat dan sudah berusia 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan ini untuk mengisi jawatan kosong yang diiklankan berikut:

01. Accounts Officer

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Putra Medical Centre ini adalah secara atas talian (online) sahaja di portal Jobstreet. Resume mesti dilampirkan semasa membuat permohonan.

b) Pengguna kali pertama dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan di portal tersebut. Pengguna sedia ada boleh terus login dan meneruskan permohonan jawatan kosong di Putra Medical Centre.

c) Klik nama jawatan kosong Putra Medical Centre di atas untuk melihat syarat kelayakan, bidang tugas dan seterusnya memulakan proses permohonan.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!