Jawatan Kosong SIRIM Berhad Bulan Oktober 2013

SIRIM Berhad
Jawatan Kosong SIRIM Berhad Oktober 2013.

Tarikh tutup: 13 Oktober 2013.

SIRIM Berhad segera mahu mendapatkan profesional yang berkelayakan dan dinamik yang sedia untuk kerjaya mencabar untuk menyertai mereka sebagai:

01. RESEARCHER (CONTRACT) POSITION GRADE 20

Sebagai seorang Associate Researcher, jawatan ini terlibat secara langsung di bawah bimbingan penuh / Ketua projek dalam pelaksanaan projek R&D dan perundingan projek bidang biomass berkaitan tenaga boleh diperbaharui bagi memenuhi objektif Pusat Penyelidikan Tenaga Boleh Diperbaharui.

Kelayakan diperlukan:

-Memiliki Ijazah dalam Kejuruteraan, pertanian, bioteknologi atau disiplin Sains yang berkaitan.

-Pengetahuan dalam konsep-konsep asas tenaga yang boleh diperbaharui terutamanya dalam pengeluaran biogas dan biomas.

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong SIRIM Berhad ini adalah secara online menerusi portal rasmi SIRIM Career Opportunities. Resume hendaklah dilampirkan sekali.

b) Pengguna pertama kali dikehendaki mendaftarkan akaun diri. Bagi pemohon yang sudah mempunyai akaun, anda boleh login untuk meneruskan proses permohonan: pilih Application > Job Vacancy.

c) Ikuti pautan di bawah untuk maklumat lanjut dan melihat bidang tugas serta kelayakan diperlukan:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!