Temuduga Terbuka RICOH Sdn Bhd Bulan Oktober 2013.

RICOH
Temuduga Terbuka RICOH Sdn Bhd Oktober 2013.

Tarikh temuduga: 07 dan 10 Oktober 2013.

RICOH Group adalah sebuah pembekal penyelesaian global yang terkemuka dengan warisan yang dibaca dengan memberi tumpuan kepada kecemerlangan teknikal. Sebagai sebuah Kumpulan, RICOH Group akan sama-sama komited untuk menjadi warga korporat yang bertanggungjawab.

Ditubuhkan pada 1936 di Tokyo, Jepun, semangat RICOH Group didorong oleh inovasi percetakan produk mampan dan telah berkembang untuk menjadi yang terbaik dalam memberi penyelesaian dan perkhidmatan, disokong oleh pakar perunding diketuai dan penyumberan luar perniagaan dan para pelancong. Hari ini rangkaian global RICOH Group menyediakan lengkap penyumberan luar, perkhidmatan cetakan dan mencetak pengeluaran aras yang tinggi, membolehkan iedea-idea anda bergerak ke hadapan.

Temuduga terbuka RICOH Sdn Bhd diadakan untuk jawatan-jawatan kosong yang diiklankan berikut:

01. Project Manager
02. Service Delivery Manager
03. Consultant
04. Account Manager
05. Account Executive
06. Dan banyak lagi!

Tarikh, masa dan lokasi temuduga terbuka diadakan:

07 dan 10 Oktober 2013, dari 09am - 05pm, di Cititel Mid Valley (Matahari 4 Lavel 5), Mid Valley City Lingkaran Syed Putra, 59200 Kuala Lumpur.

Note*:
Calon-calon yang berjaya akan ditawarkan pekerjaan serta-merta!

Dapatkan maklumat lanjut peluang baik ini dengan membaca iklan asal temuduga terbuka RICOH Sdn Bhd melalui pautan:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga bertanya soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk ditemuduga dalam bahasa Inggeris? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!