2 Jawatan Kosong British International School Bulan November 2013

British International School
Jawatan Kosong British International School November 2013.

Tarikh tutup: 15 November 2013.

British International School, Kuala Lumpur  telah dibuka sejak bulan September 2009 di Bandar Utama. . British International School merupakan sebahagian daripada British School’s Group, salah satu kumpulan sekolah antarabangsa terbesar di Asia. Sekolah ini telah ditubuhkan untuk memenuhi keperluan terutamanya pendidikan kanak-kanak ekspatriat di Kuala Lumpur dan kawasan sekitarnya.

British International School mempelawa permohonan daripada calon yang berkelayakan dan sesuai dari segi sahsiah untuk mengisi jawatan kosong berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong British International School ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong British International School yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!