17 Jawatan Kosong Bank Islam Bulan November 2013

Bank Islam Malaysia Berhad
Jawatan Kosong Bank Islam Malaysia Berhad November 2013.

Tarikh tutup: 30 November 2013.

Bank Islam telah ditubuhkan pada tahun 1983 adalah institusi berasaskan Syariah pertama di Malaysia. Sejak penubuhannya, ia telah muncul sebagai simbol perbankan Islam di Malaysia dan visinya untuk menjadi "peneraju global dalam perbankan Islam" menggambarkan status Bank Islam sebagai pengasas industri perkhidmatan kewangan negara.

Bank Islam telah berkembang kukuh seperti yang dibuktikan dalam prestasi kewangan dan modal berbayar, yang memainkan peranan cukup penting dalam pertumbuhan asetnya. Sepanjang tahun 2013, Bank Islam telah memulakan beberapa program perluasan penglibatannya, antara lain misalnya urus niaga penting Sukuk dan mandat korporat. Bank Islam berhasrat terus menyediakan produk dan perkhidmatan untuk menampung bilangan pelanggan yang semakin ramai melihat sistem kewangan Islam sebagai alternatif sebenar kepada perbankan konvensional.

Bank Islam mengalu-alukan permohonan daripada calon yang berkelayakan dalam bidang perbankan dan bidang berkaitan serta amanah dalam menjalankan tanggungjawab untuk memikul tugas bersama mereka melalui jawatan kosong yang ditawarkan berikut:

01. Relationship Manager (4 kosong)
02. Product Manager / Senior Manager
03. Automobile Financing Centre Manager
04. Head
05. Assistant General Manager  (6 kosong)
06. Senior Manager (2 kosong)
07. Manager

Cara memohon:

a) Calon yang berminat digalakkan menghantarkan permohonan secara online dengan menghantar cover letter dan resume lengkap ke emel berikut:


b) Nyatakan nama jawatan yang dipohon sebagai tajuk emel.

c) Hanya calon yang disenaraipendek sahaja yang akan dipanggil untuk ke temuduga.

d) Iklan asal jawatan kosong Bank Islam ini termasuk kelayakan diperlukan boleh dilihat dengan mengikuti pautan yang disertakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!