2 Jawatan Kosong Groupon Sdn Bhd Bulan November 2013

Groupon
Jawatan Kosong Groupon Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 15 dan 17 November 2013.

Dengan pejabat di seluruh dunia dan jumlah pengkalan data subscriber yang melebihi 70 juta orang di lebih 48 negara, ternyata jenama Groupon semakin dikenali sebagai jenama unggul perniagaan Internet.

Groupon adalah syarikat internet paling pantas berkembang dalam sejarah dan mencapai jumlah jualan sebanyak 1 bilion dalam masa hanya tujuh belas bulan sejak penubuhannya. Groupon dipaparkan pada kulit depan majalah Forbes (08/10) dan disenaraikan dalam majalah TIME sebagai salah satu Top 50 web 2010.

Groupon mempelawa bakat yang menyinar untuk menyertai keunggulan organisasi mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang sedang Groupon tawarkan di bawah:

01. Sales Consultant - Johor Bahru
02. Sales Consultant - Melaka

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Groupon Sdn Bhd ini dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Groupon yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!