2 Jawatan Kosong (KTMB) Keretapi Tanah Melayu Berhad Bulan November 2013

KTMB
Jawatan Kosong Keretapi Tanah Melayu Berhad November 2013.

Tarikh tutup: 02 dan 06 November 2013.

KTMB sebelum ini lebih dikenali sebagai Federated Malay States Railways (FMSR) dan Malayan Railway Administration (MRA), Keretapi Tanah Melayu digunapakai semenjak 1962. Telah dikorporatkan pada tahun 1992, tetapi masih kekal milik penuh kerajaan Malaysia.

Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) berazam untuk menjadi pilihan utama sistem pengangkutan darat dengan menyediakan perkhidmatan rel bersepadu yang selamat, cekap dan boleh dipercayai untuk penumpang dan barang.

KTMB dengan sukacitanya mempelawa calon-calon yang berumur 18 tahun ke atas dan berkelayakan untuk memohon jawatan yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Pemohon-pemohon berminat adalah dipelawa untuk menulis resume terperinci (termasuk gaji semasa dan dijangka, nombor telefon dan gambar saiz pasport tidak dikembalikan):

PENGURUS BESAR
Pengurusan bakat & pembangunan organisasi
(Perancangan kakitangan)
Keretapi Tanah Melayu Berhad
Jalan Sultan Hishamuddin
50621 Kuala Lumpur.

Tel: 03-22631312 atau 22631122 

b) Sila klik nama-nama jawatan kosong KTMB di atas untuk mendapatkan maklumat penuh kelayakan yang diperlukan dan bidang tugas. Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dimaklumkan.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!