2 Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor Bulan November 2013

Lembaga Zakat Selangor
Jawatan Kosong Lembaga Zakat Selangor November 2013.

Tarikh tutup: 30 November 2013.

Lembaga Zakat Selangor ditubuhkan lebih sepuluh tahun lalu, Pusat Zakat Selangor yang berada di bawah Majlis Agama Islam Selangor (MAIS), begitu sinonim dengan peningkatan kesedaran berzakat di negeri Selangor itu sendiri. Kecekapan Lembaga Zakat Selangor mengagihkannya memang sudah tidak perlu dipertikaikan lagi. Dengan motto 'Peneraju Keseimbangan Sosio Ekonomi Ummah', PZS kini lebih dikenali sebagai LEMBAGA ZAKAT SELANGOR (MAIS).

Semoga dengan penaiktarafan ini akan lebih meningkatkan lagi mutu kerja dan komitmen Lembaga Zakat Selangor dalam menguruskan kutipan dan agihan zakat kepada 8 golongan asnaf dengan lebih berkesan di Negeri Selangor.

Lembaga Zakat Selangor dengan sukacitanya mempelawa calon-calon yang berbakat, berminat, beriman dan bertakwa untuk membantu mereka dalam pengurusan zakat yang lebih mapan dengan memohon jawatan kosong yang ditawarkan di bawah;


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Lembaga Zakat Selangor ini dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Lembaga Zakat Selangor yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!