2 Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Kluang Bulan November 2013 - Blog Tips Kerjaya

Breaking News

2 Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Kluang Bulan November 2013

Majlis Perbandaran Kluang
Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Kluang November 2013.

Tarikh tutup: 29 November 2013.

Majlis Perbandaran Kluang diberi kuasa menerusi Akta Kerajaan Tempatan 1976 (Akta 171) dan beberapa akta lain berkaitan serta Undang-undang Kecil untuk melaksanakan fungsi dan tanggungjawabnya. Sejarah penubuhannya sebagai penguasa tempatan bermula pada tahun 1920 apabila Lembaga Bandaran Kluang dibuka. Lembaga Bandaran Kluang telah dinaik taraf kepada Majlis Bandaran Kluang pada tahun 1957, Majlis Daerah Kluang Utara pada 1977 dan seterusnya diisytiharkan sebagai Majlis Perbandaran Kluang pada 8 Mei 2001.

Majlis Perbandaran Kluang mempelawa kepada Warganegara Malaysia khususnya kepada rakyat Negeri Johor yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan berikut:

01. Pegawai Penilaian W41
02. Penolong Pegawai Penilaian W27

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan Jawatan yang boleh didapati dengan harga RM 1.00/set di pejabat Majlis Perbandaran Kluang atau dengan memuat turun borang di pautan berikut:


b) Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar kepada:

Yang Dipertua
Wisma Majlis Perbandaran Kluang
Jalan Kota Tinggi
86000 Kluang

c) Iklan asal jawatan kosong Majlis Perbandaran Kluang ini boleh dibaca melalui pautan yang disertakan ini:


----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!