2 Jawatan Kosong Malaysian Oil & Gas Services Council Bulan November 2013

Malaysian Oil & Gas Services Council
Jawatan Kosong Malaysian Oil & Gas Services Council November 2013.

Tarikh tutup: 24 November 2013.

Malaysian Oil & Gas Services Council atau MOGSC telah ditubuhkan pada 01 Disember 2003, sebagai inisiatif untuk menubuhkan suatu Persatuan yang didorong dan dipromosikan oleh sektor perkhidmatan industri minyak & Gas di Malaysia.

MOGSC sekarang merupakan forum perniagaan utama yang mewakili kepentingan penyedia perkhidmatan minyak & Gas dan keahlian hampir 400 Syarikat mewakili semua sektor dalam industri. Misi utama minyak & Gas Perkhidmatan Majlis adalah untuk menggalakkan keupayaan pembekal perkhidmatan di Malaysia dan mempamerkan Malaysia sebagai pusat serantau bagi industri minyak & Gas.

Malaysian Oil & Gas Services Council mempersilakan kepada calon yang berminat dan berbakat untuk menyertai organisasi mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Malaysian Oil & Gas Services Council ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Malaysian Oil & Gas Services Council yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!