2 Jawatan Kosong (MBSB) Malaysia Building Society Berhad November 2013

(MBSB) Malaysia Building Society Berhad
Jawatan Kosong (MBSB) Malaysia Building Society Berhad November 2013.

Tarikh tutup: 13 dan 22 November 2013.

Asal-usul Malaysia Building Society Berhad (MBSB) boleh disusur kembali bermula di Persekutuan dan Colonial Building Society Limited yang ditubuhkan pada tahun 1950. Pada tahun 1956, namanya ditukar kepada Malaya Borneo Building Society terhad (MBBS), dengan Kerajaan Malaysia sebagai pemegang saham utama Syarikat. MBBS kemudian telah disenaraikan di Bursa Saham Malaysia dan Singapura pada Ogos 1963.

Menjadi syarikat yang diperbadankan di Malaysia di bawah Akta Syarikat, 1965 pada 17 Mac 1970, sebelum disenaraikan di Bursa Saham Kuala Lumpur yang kini dikenali sebagai Bursa Malaysia pada 14 Mac 1972. Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) dan Permodalan Nasional Berhad (PNB) adalah pemegang saham utama MBSB. Malaysia Building Society Berhad telah berkembang peranannya daripada pembiaya harta pertama kepada pembekal kewangan yang menawarkan pelbagai produk-produk inovatif dan perkhidmatan melalui rangkaian cawangannya di seluruh negara.

Malaysia Building Society Berhad dengan sukacitanya mempelawa bakat yang komited dan bersemangat tinggi untuk menyertai mereka maju ke hadapan dengan mengisi mana-mana kekosongan jawatan yang disenaraikan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Malaysia Building Society Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Malaysia Building Society Berhad (MBSB) yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!