2 Jawatan Kosong (MDeC) Multimedia Development Corporation Bulan Disember 2013

MDeC
Jawatan Kosong (MDeC) Multimedia Development Corporation Disember 2013.

Tarikh tutup: 13 dan 14 Disember 2013.

MDeC diperbadankan di bawah Akta Syarikat Malaysia, dan dimiliki serta dibiayai oleh kerajaan. Di MDeC, mereka menggabungkan kecekapan keusahawanan dan keberkesanan syarikat persendirian dengan pihak berkuasa membuat keputusan.

Peranan MDeC adalah untuk menasihati Kerajaan Malaysia tentang undang-undang dan dasar-dasar, khusus membangunkan MSC Malaysia dan menetapkan piawaian kejayaan operasi multimedia. MDeC juga mempromosi MSC Malaysia ke seluruh dunia, serta menyokong syarikat-syarikat yang akan diletakkan di dalam MSC Malaysia.

MDeC berdedikasi untuk memastikan MSC Malaysia adalah persekitaran terbaik di dunia untuk memanfaatkan potensi ICT. MDeC adalah peneraju, fasilitator dan rakan kongsi. MDeC mengatur merit MSC Malaysia, memudahkan kemasukan Syarikat-Syarikat dan bekerjasama dengan kerajaan dan sektor swasta dalam merealisasikan visi dan memanfaatkan peluang.

MDeC memastikan bahawa syarikat-syarikat yang berminat untuk memasuki MSC Malaysia mempunyai apa yang mereka perlukan untuk berjaya. MDeC menjamin pemulihan 30 hari untuk aplikasi, dan akan menjadi jurulatih Syarikat melalui permohonan. Sebagai sebuah agensi yang berorientasikan prestasi, memberi tumpuan kepada pelanggan, MDeC juga turut membantu dalam mempercepatkan proses kelulusan lesen dan permit, dan memperkenalkan Syarikat kepada rakan-rakan tempatan yang berpotensi dan pembiaya yang mungkin berminat.

Multimedia Development Corporation mengalu-alukan permohonan daripada individu yang berpengalaman, berdedikasi dan bersahsiah seimbang untuk memohon jawatan-jawatan kosong yang ditawarkan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (MDeC) Multimedia Development Corporation ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong Multimedia Development Corporation menerusi portal jobstreet, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong MDeC yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!