2 Jawatan Kosong Percetakan Nasional Malaysia Berhad Bulan November 2013

PNMB
Jawatan Kosong Percetakan Nasional Malaysia Berhad November 2013.

Tarikh tutup: 15 November 2013.

Banyak perubahan telah berlaku sejak Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) pada tahun 1888. Ia telah ditubuhkan pada tahun 1993, dimiliki sepenuhnya oleh Kementerian Kewangan. Walau bagaimanapun, sepanjang perubahan prinsip mereka kekal; untuk memberikan yang terbaik sambil bergerak ke hadapan.

Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) memahami keperluan pelanggan-pelanggan dan memberi khidmat kepada mereka dengan menggabungkan pelbagai perkhidmatan percetakan dalam bidang percetakan am, cetakan data boleh ubah, cetakan Keselamatan dan pengimejan digital dengan perkhidmatan Reka bentuk dalaman. Ini adalah semua di bawah satu bumbung pada kemudahan 83,000 kaki persegi di Kuala Lumpur. Dengan rangkaian cawangan di seluruh negara, Percetakan Nasional Malaysia Berhad berhasrat untuk membantu pelanggan dalam memenuhi keperluan percetakan mereka. Paling penting sekali, Percetakan Nasional Malaysia Berhad melayan setiap pelanggan dengan cara dan layanan yang sama.

Permohonan adalah dipelawa kepada sesiapa yang berminat dan berkelayakan untuk memohon jawatan kosong di bawah di Percetakan Nasional Malaysia Berhad:

01. Marketing Executive
02. Sales Consultant

Cara memohon:

a) Calon dikehendaki mengemukakan resume yang komprehensif, termasuk:

- Butir-butir mengenai tanggungjawab kerja hadir
- Gaji semasa dan dijangka
- Pasport saiz gambar
- Sijil & dokumen berkaitan termasuk penyata gaji yang terkini

b) Pakej imbuhan akan setimpal kelayakan di bawah pemohon:

- Kelayakan
- Pengetahuan
- Pengalaman
- Kemahiran

c) Hantarkan resume yang lengkap ke alamat e-mel berikut:


d) Sebarang pertanyaan boleh hubungi talian berikut:

Tel: 03 - 9236 6888

e) Iklan asal jawatan kosong Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) ini boleh dibaca melalui pautan yang diberikan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!