2 Jawatan Kosong UKM Holdings Bulan November 2013

UKM HOLDINGS
Jawatan Kosong UKM HOLDINGS Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 22 November 2013.

UKM HOLDINGS SDN BHD adalah sebuah syarikat yang dimiliki sepenuhnya oleh Universiti Kebangsaan Malaysia. UKM Holdings terlibat secara langsung dengan pembangunan modal insan, perundingan, Pengurusan Kesihatan, perunding makanan, Perkhidmatan analitikal, latihan dan hospitaliti.

Pada ketika ini, UKM Holdings sedang mencari calon yang benar-benar berbakat dan berminat untuk mengisi kekosongan jawatan yang mereka tawarkan di bawah:

01. Customer Service Executive
02. Sales And Marketing Executive

Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong UKM HOLDINGS Sdn Bhd ini dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong UKM HOLDINGS yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!