3 Jawatan Kosong 1MDB Bulan November 2013

1MDB
Jawatan Kosong 1MDB November 2013.

Tarikh tutup: 22 November 2013.

1Malaysia Development Berhad (1MDB) menerajui inisiatif-inisiatif berasaskan pasaran untuk membantu mengubah Malaysia menjadi satu ekonomi yang berpendapatan tinggi yang sangat kompetitif, inklusif dan mampan.

Inisiatif 1MDB memberi tumpuan kepada aktiviti-aktiviti perniagaan yang berpotensi di negara ini dengan meningkatkan daya saing di dunia hari ini, memastikan pertumbuhan jangka panjang. 1MDB berusaha untuk mencapai keseimbangan antara membuat pelaburan yang mewujudkan nilai strategik dan faedah sosio-ekonomi.

1Malaysia Development Berhad (1MDB) mempersilakan calon yang beraspirasi dan berwawasan besar untuk menyertai organisasi mereka dengan mengisi mana-mana jawatan kosong di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong 1Malaysia Development Berhad (1MDB) ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong 1Malaysia Development Berhad (1MDB) yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!