3 Jawatan Kosong Ajinomoto (Malaysia) Berhad Bulan November 2013

Ajinomoto
Jawatan Kosong Ajinomoto (Malaysia) Berhad November 2013.

Tarikh tutup: 20 - 24 November 2013.

Ajinomoto (Malaysia) Berhad, sebuah syarikat multinasional di bawah Ajinomoto Co. Incorporated, Jepun, sebuah organisasi pengeluaran makanan yang mantap dan berwibawa yang ditubuhkan pada tahun 1961. Sebuah syarikat peneraju pasaran dengan jenama terkenal seperti AJI-NO-MOTO, SERI-AJI, TUMIX dan VONO.

Ajinomoto (Malaysia) Berhad terlibat dalam pembuatan dan penjualan monosodium glutamat dan lain-lain produk yang berkaitan. Syarikat beroperasi dalam dua segmen: segmen Umami dan makanan, serta segmen bahan perasa. Segmen umami terdiri daripada produk yang diperolehi dari proses penapaian, seperti monosodium glutamate (MSG) dan produk berkaitan. Segmen makanan dan bahan perasa terdiri daripada produk-produk yang diperolehi daripada pengekstrakan dan mencampurkan proses, seperti industri perasa, Tumix dan perasa-perasa yang berkaitan. Produk-produk lain yang dijual oleh Syarikat termasuk perdagangan barangan, seperti industri pemanis, suapan-penggunaan asid amino dan makanan sejuk beku. Produknya meliputi AJI-NO-MOTO, yang merupakan penambah rasa dengan gabungan tiga jenis perisa menyelerakan yakni Umami AJI-NO-MOTO MSG, perisa ikan bilis dan perisa cendawan.

Ajinomoto (Malaysia) Berhad mempelawa permohonan daripada calon yang sesuai untuk mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan seperti berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Ajinomoto (Malaysia) Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Ajinomoto (Malaysia) Berhad yang disenaraikan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!