3 Jawatan Kosong Bank Muamalat Bulan Disember 2013

Bank Muamalat
Jawatan Kosong Bank Muamalat Disember 2013.

Tarikh tutup: 31 Disember 2013.

Bank Muamalat Malaysia Berhad telah memulakan operasinya pada 01 Oktober 1999 dengan aset gabungan dan liabiliti yang dibawa ke atas dari Bank Bumiputra Malaysia Berhad, Bank of Commerce (M) Berhad dan BBMB Kewangan.

Bank Muamalat, bank Islam sepenuhnya yang kedua yang ditubuhkan di Malaysia selepas Bank Islam Malaysia Berhad, bersedia untuk memainkan peranannya dalam menyediakan produk dan perkhidmatan perbankan Islam kepada rakyat Malaysia, tanpa mengambil kira bangsa atau agama. DRB Hicom memegang 70% saham dalam Bank manakala Khazanah Nasional Berhad memegang saham selebihnya.

Bank Muamalat dengan sukacitanya mempelawa calon-calon yang berkemahiran, berpengalaman dan berkelayakan untuk menerajui kewangan Islam bersama mereka dengan mengisi kekosongan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Bank Muamalat Malaysia Berhad ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong Bank Muamalat, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Bank Muamalat yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!