3 Jawatan Kosong FIREFLY Bulan November 2013

jawatan kosong FIREFLY
Jawatan Kosong FIREFLY November 2013.

Tarikh tutup: Tidak dinyatakan.

Firefly dilancarkan pada 03 April 2007, penerbangan komuniti pertama, di Malaysia, beroperasi di bawah FlyFirefly Sdn Bhd, dan merupakan anak syarikat milik Malaysian Airline System Berhad. Firefly akan mengambil individu yang berada di tepi jalan atau di feri dan bot-bot dan membolehkan mereka sampai ke destinasi mereka dengan lebih cepat.

Menyediakan perkhidmatan udara yang mudah, tanpa Perkhidmatan lebih dan kos efektif membuatkan penerbangan Firefly yang menyeronokkan satu pilihan bijak.

FlyFirefly Sdn Bhd mengalu-alukan calon yang berminat dan berkelayakan untuk menampilkan diri bagi mengisi mana-mana kekosongan jawatan di bawah:

01. Technical Services Engineer
02. Sales Executive
03. Captain

Cara memohon:

a) calon-calon berminat diminta untuk menghantar surat bersama-sama dengan resume, salinan sijil-sijil berkaitan dan MYKad, dan satu gambar berukuran passport kepada:


Atau hantarkan ke alamat surat-menyurat di bawah:

Jabatan sumber manusia
FlyFirefly Sdn Bhd (346606-K) yang dahulunya dikenali sebagai MAS Sdn Bhd
Tingkat 3, Bangunan Pentadbiran 1, MAS Complex A
Lapangan Terbang Sultan Abdul Aziz Shah
47200 Subang

b) Baca maklumat lanjut iklan jawatan kosong Firefly ini di pautan asal berikut:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!