3 Jawatan Kosong Intel Bulan November 2013

Intel
Jawatan Kosong Intel Technology Sdn Bhd November 2013.

Tarikh tutup: 14 dan 17 November 2013.

Syarikat Intel diasaskan oleh Gordon E. Moore dan Robert Noyce. Pada masa ini, Intel dinilaikan sebanyak AS32.0 bilion. Pada tahun 1968, Moore dan Noyce meninggalkan syarikat kejuruteraan elektrikal dimana mereka bekerja, untuk memulakan syarikat mengeluarkan cip memori dan pemprosesan mikro. Moore Noyce adalah nama produk yang mula-mula digunakan dan kemudiannya ditukar kepada Integrated Electronics atau Intel.

Selama lebih daripada tiga dekad, Intel Corporation telah membangunkan teknologi yang membolehkan komputer dan revolusi Internet yang telah mengubah dunia. Hari ini, Intel membekalkan industri pengkomputeran dan komunikasi dengan cip, papan, sistem dan perisian bangunan blok yang menjadi "ramuan" komputer, pelayan dan rangkaian dan komunikasi. Produk-produk ini digunakan oleh ahli-ahli industri untuk mencipta komputer yang lebih maju dan sistem komunikasi. Misi Intel adalah untuk menjadi pembekal utama blok ekonomi Internet.

Intel Technology Sdn Bhd mempelawa calon yang berbakat besar, kreatif dan berkelayakan penuh agar menyertai mereka dalam usaha meningkatkan keupayaan Intel di Malaysia dengan memohon jawatan kosong di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Intel Technology Sdn Bhd ini hendaklah dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Intel yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!