4 Jawatan Kosong Edaran Tan Chong Motor Bulan November 2013

Edaran Tan Chong Motor
Jawatan Kosong Edaran Tan Chong Motor November 2013.

Tarikh tutup: 24 dan 25 November 2013.

Tan Chong Group telah bertapak dalam industri automotif selama lebih 50 tahun di Malaysia dan merupakan sebuah konglomerat yang mantap yang terlibat dalam perniagaan yang pelbagai di dalam bidang: pemasangan kenderaan bermotor; Jualan & pengagihan; Servis & penyelenggaraan; Pembuatan & bekalan bahagian kenderaan bermotor & aksesori; Penyelidikan pembangunan &; Peralatan berat; Perjalanan; Produk pengguna; Sewa beli; Insurans dan lain-lain. Tan Chong Group juga agresif berkembang dengan kepentingan perniagaan di luar negara, terutamanya di rantau ASEAN.

Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd dengan ini mempelawa permohonan daripada semua calon yang berminat dari seluruh negara untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd ini boleh dibuat secara bertulis atau secara online melalui portal jobstreet.

b) Bagi permohonan secara online, pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

d) Calon hendaklah mengimbas gambar terkini ukuran passport dan dilampirkan di dalam resume yang dihantarkan.

e) Bagi permohonan secara bertulis pula, anda boleh mendapatkan alamat surat-menyurat setelah mengklik nama jawatan di atas.

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!