4 Jawatan Kosong (MPPD) Majlis Perbandaran Port Dickson Bulan November 2013

Majlis Perbandaran Port Dickson
Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Port Dickson November 2013.

Tarikh tutup: 18 November 2013.

Majlis Perbandaran Port Dickson (MPPD) telah diisytiharkan sebagai Majlis Perbandaran pada 02 Februari 2002. Yang merangkumi 140.32 km persegi (54.18 nautika). Ia boleh dibahagikan kepada dua, satu adalah untuk meliputi kawasan operasi 35.87 km persegi dan lain-lain adalah kawasan kawalan seluas 104.45 km persegi. Jumlah kawasan ialah 395.5 ekar atau 160.1 hektar. Sepanjang Pantai Port Dickson mempaparkan pusat peranginan yang moden, aktiviti pertanian yang maju, perdagangan dan perindustrian.

(MPPD) Majlis Perbandaran Port Dickson mempersilakan calon yang berminat, layak, ikhlas dan amanah menjalankan tugas untuk memohon jawatan kosong diiklankan di bawah:

1. Pembantu Penilaian W17
2. Pembantu Juruaudit W17
3. Pembantu Am Pejabat N1
4. Atendan Letak Kereta N1

Cara memohon:

a) Permohonan hendaklah dibuat dengan menggunakan Borang Permohonan Jawatan Kosong yang boleh didapati di Bahagian Pentadbiran dan Sumber Manusia, Majlis Perbandaran Port Dickson atau muat turun di laman web rasmi MPPD atau melalui pautan yang kami berikan di bawah:


b) Borang permohonan hendaklah diisi dengan lengkap dan disertakan salinan maklumatmaklumat yang DIAKUI SAH oleh Pegawai Kerajaan Gred A (Gred 41 dan ke atas) / Penghulu / Pengerusi JKKK.

c) Nama jawatan yang dipohon hendaklah dinyatakan di penjuru atas sebelah kiri sampul surat dan borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dihantar ke alamat seperti di bawah:

Yang Dipertua
Majlis Perbandaran Port Dickson
KM 1, Jalan Pantai
71009 Port Dickson
(u.p : Bahagian Pentadbiran dan Sumber Manusia)

d) Iklan asal jawatan kosong Majlis Perbandaran Port Dickson boleh dibaca untuk maklumat penuh di pautan disediakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!