4 Jawatan Kosong Zalora Malaysia Bulan November 2013

Zalora Malaysia
Jawatan Kosong Zalora Malaysia November 2013.

Tarikh tutup: 21, 27 dan 29 November 2013

Zalora Malaysia merupakan sebahagian daripada roket Internet GmbH. Dalam tempoh kebelakangan ini, oket Internet telah melancarkan beberapa syarikat internet paling dihormati di peringkat global. Antaranya, Groupon (bekas CityDeal), Zalando, eDarling dan Wimdu.

Zalora Malaysia mengalu-alukan permohonan daripada calon yang komited, bersemangat tinggi dan ingin maju ke hadapan untuk mengisi jawatan kosong di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Zalora Malaysia ini dibuat secara online melalui portal jobstreet.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala pemohon sedia ada boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Zalora Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!