5 Jawatan Kosong IJM Corporation Berhad Bulan November 2013

IJM Corporation
Jawatan Kosong IJM Corporation Berhad November 2013.

Tarikh tutup: 20, 21, 22 dan 24 November 2013.

IJM Corporation Berhad adalah konglomerat Malaysia yang berdaya saing di peringkat antarabangsa dengan perniagaan dalam pembinaan, hartanah, industri, ladang-ladang dan infrastruktur. Sejak penubuhannya, IJM sabar dalam tugas memacu kecemerlangan di dalam komitmen untuk menyampaikan produk dan perkhidmatan berkualiti. Ini membolehkan IJM mendapat pengiktirafan yang baik di dalam dan luar negara.

IJM Corporation Berhad juga adalah salah satu kumpulan pembinaan yang terkemuka di Malaysia dan disenaraikan di pasaran utama Bursa Malaysia Berhad. Aktiviti-aktiviti perniagaan teras merangkumi pembinaan, pembangunan hartanah, perkilangan dan Kuari, konsesi infrastruktur dan ladang-ladang.

Beribu pejabat di Selangor, Malaysia, aspirasi serantau IJM ialah melihat kehadiran yang semakin meningkat di pasaran membangun negara jiran dengan operasi buat masa ini merangkumi 10 buah negara, dengan tumpuan utama di Malaysia, India, Singapura, China dan Indonesia.

IJM Corporation Berhad mempelawa anda yang berminat menjadi sebahagian daripada mereka untuk mencapai impian dengan mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong IJM Corporation Berhad ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama dikehendaki mendaftar akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong IJM Corporation yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!