5 Jawatan Kosong KPJ Puteri Specialist Hospital Bulan Disember 2013

KPJ Puteri Specialist Hospital
Jawatan Kosong KPJ Puteri Specialist Hospital Disember 2013.

Tarikh tutup: 01 Disember 2013.

Puteri Specialist Hospital (Johor) Sdn Bhd (PSH) dahulunya dikenali sebagai Medical Centre (Johor) Sdn Bhd. Ia telah beroperasi sejak 1 Jun 1986 dan diambil alih oleh Johor Corporation pada 1 Mac 1993. PSH merupakan anak syarikat dari KPJ Healthcare Berhad (KPJHB), Kumpulan terbesar daripada pembekal penjagaan kesihatan persendirian di Malaysia. Kami yang diiktiraf oleh masyarakat bagi Malaysian Quality in Health (MSQH) pada 27/03/2013.

Terletak di kawasan Larkin, PSH adalah kira-kira 2 minit memandu dari pusat bandar Terminal Bas Larkin dan 10 minit dari pusat bandar utama. Ianya juga mudah diakses daripada Lapangan Terbang Antarabangsa Senai, Stulang Terminal Feri Antarabangsa dan negara jiran, Singapura.

PSH menawarkan menyeluruh pelbagai perkhidmatan termasuk Unit kemalangan & kecemasan dan perkhidmatan rawatan rapi untuk dewasa, kanak-kanak dan neonates. Perkhidmatan lain termasuk perubatan, pembedahan, Urologi, Otopedik, kanak-kanak dan wad bersalin, tapak semaian, Perkhidmatan Pengimejan Diagnostik, Perkhidmatan makmal, Perkhidmatan pemulihan serta perkhidmatan farmasi juga berisi.

KPJ Puteri Specialist Hospital mempelawa individu yang kompeten, berkelayakan dan ikhlas menjalankan amanah untuk menyertai mereka dengan mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong KPJ Puteri Specialist Hospital ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong KPJ Puteri Specialist Hospital, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong KPJ Puteri Specialist Hospital yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!