5 Jawatan Kosong POS Malaysia Berhad Bulan Disember 2013

POS Malaysia
Jawatan Kosong POS Malaysia Berhad Disember 2013.

Tarikh tutup: 12, 18, 19 dan 20 Disember 2013.

Pos Malaysia Berhad adalah sebuah syarikat perkhidmatan pos di Malaysia. Organisasi ini telah disusun semula pada tahun 1992 kerana Jabatan Perkhidmatan Pos milik kerajaan Malaysia atau Jabatan Perkhidmatan Pos Malaysia dimasukkan ke dalam sebuah syarikat perniagaan.

Pos Malaysia menyediakan perkhidmatan pos dan berkaitan, logistik pengangkutan, percetakan dan selitan, kaunter koleksi dan perkhidmatan agensi pembayaran pelbagai transaksi kewangan seperti bayaran bil, kiriman wang, insurans dan unit amanah. Syarikat yang memegang konsesi eksklusif untuk menyediakan perkhidmatan mel melalui rangkaian lebih 850 cawangan dan pejabat pos mini di seluruh Malaysia.

Pos Malaysia sedang mencari individu yang berminat, layak dan sesuai untuk mengisi kekosongan jawatan yang mereka tawarkan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong Pos Malaysia ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong Pos Malaysia, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong Pos Malaysia yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!