5 Jawatan Kosong (UTM) Universiti Teknologi Malaysia Bulan Disember 2013

(UTM) Universiti Teknologi Malaysia
Jawatan Kosong (UTM) Universiti Teknologi Malaysia Disember 2013.

Tarikh tutup: 02 Disember 2013.

Universiti Teknologi Malaysia (juga dikenali sebagai University of Technology, Malaysia atau UTM) adalah Universiti Teknologi kejuruteraan awam tertua di Malaysia. Universiti ini mengkhusus dalam kajian teknikal, dengan Fakulti berasingan untuk bahagian kejuruteraan awam, mekanikal, elektrikal, kimia dan Kejuruteraan Bioperubatan. Ia juga mempunyai Fakulti Pendidikan, Sains Tulen, pengurusan dan pembangunan sumber manusia. Ia adalah sumber utama negara bagi Siswazah Jurutera dan profesional.

Dengan lebih daripada 20,000 orang pelajar di kampus, lebih daripada 25% daripada mereka adalah lepasan ijazah. Sejak 1990-an, jumlah pelajar asing, terutamanya dari negara jiran dan negara-negara Asia, Timur Tengah dan Afrika, semakin meningkat, terutamanya dalam program Pascasiswazah.

(UTM) Universiti Teknologi Malaysia memerlukan individu yang dinamik, inovatif dan bercita-cita tinggi untuk bersama-sama menerokai teknologi baru dalam usaha merealisasikan Wawasan Universiti dan Wawasan 2020. Selaras dengan hasrat ini, calon-calon yang berkelayakan adalah dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan seperti yang sedang diiklankan di bawah:

1. Pegawai Tadbir N41
2. Penolong Pegawai Penyelidik Q27
3. Juruteknologi Pergigian U29
4. Pegawai Perubatan UD43
5. Pegawai Kewangan W41

Cara memohon:

a) Permohonan adalah secara atas talian melalui portal UTM. Calon baru adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan terlebih dahulu.

b) Iklan asal termasuk no siri dan kelayakan diperlukan untuk setiap jawatan kosong di atas boleh dibaca melalaui pautan di bawah:


c) Permohonan atas talian boleh dibuat melalui pautan yang disediakan ini:

>> Borang online UTM 2013

----------------------

P/s: Sudah banyak kali gagal dalam temuduga kerja? Anda patut ketahui rahsia bagaimana untuk menduduki sesi temuduga dengan baik dan cemerlang! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!