7 Jawatan Kosong (KIST) Kolej Islam Sains dan Teknologi Bulan November 2013

(KIST) Kolej Islam Sains dan Teknologi
Jawatan Kosong (KIST) Kolej Islam Sains dan Teknologi November 2013.

Tarikh tutup: 13 November 2013.

(KIST) Kolej Islam Sains dan Teknologi berada di bawah kelolaan KIST GROUP HOLDINGS SDN BHD (KGH). Selaras dengan perkembangan memberangsangkan dan perancangan masa depan yang optimistik khususnya dalam teras utamanya iaitu bidang Pendidikan dan Latihan, KGH melalui subsidiarinya Ilmu & Hikmah Sdn Bhd, amat berbangga kerana telah menerima surat pelawaan daripada YB Menteri Pengajian Tinggi Malaysia bagi menubuhkan KOLEJ UNIVERSITI ISLAM SAINS DAN TEKNOLOGI (UniKIST).

Selaras dengan perkembangan menarik ini, (KIST) Kolej Islam Sains dan Teknologi mempelawa individu yang berkredibel, bersahsiah mapan, dinamik dan komited untuk bersama-sama mereka dengan mengisi kekosongan jawatan pensyarah bagi bidang-bidang berikut:

01. Bahasa Inggeris
02. Bahasa Melayu / Pengajian Malaysia
03. Teknologi Maklumat
04. Syariah
05. Psikologi
06. Perkhidmatan dan Pengurusan Makanan Halal
07. Sains Senaman dan Sukan

Cara memohon:

a) Dapatkan sendiri borang permohonan perjawatan KIST di:

Pejabat KIST Group Holdings Sdn Bhd,
Tingkat 2, Kelantan Trade Centre,
Kota Bharu, Kelantan.

b) Atau menghantar sampul surat beralamat sendiri, bersaiz A4 bersetem RM1.00 dengan disertakan wang pos atas nama KOLEJ ISLAM SAINS DAN TEKNOLOGI berjumlah RM5.00 untuk bayaran wang proses.

c) Atau mengemukakan pemohonan dengan menghantar resume lengkap, gambar ukkuran passport dilampirkan, salinan sijil-sijil dan dokumen peribadi ke alamat emel:


d) Kemudian, borang permohonan yang telah lengkap diisi berserta sijil-sijil yang disahkan hendaklah dihantar ke alamat:

Bahagian Sumber Manusia
KIST Group Holdings Sdn.Bhd.
Tingkat 2, Kelantan Trade Centre,
Jalan Bayam, 15200 Kota Bharu,
Kelantan.
09-7444223

e) Iklan asal jawatan kosong KIST ini boleh dicapai menggunakan pautan yang disediakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!