8 Jawatan Kosong (AeU) Asia e University Bulan Disember 2013

(AeU) Asia e University
Jawatan Kosong (AeU) Asia e University Disember 2013.

Tarikh tutup: Dibuka sepanjang masa.

Asia e University (AeU) merupakan sebuah Universiti dual-mode, antarabangsa yang terletak di Asia, oleh Asia untuk Asia di bawah dialog kerjasama Asia (ACD).

Penubuhannya adalah satu inisiatif Malaysia sebagai penggerak utama bagi dua mod pembelajaran, dengan sokongan daripada negara ahli ACD 32 seperti yang disahkan di Kuala Lumpur 2005 dan Doha 2006 ACD Ministerial mesyuarat.

AeU terdiri daripada 8 buah sekolah (pengurusan, pendidikan, ICT, kemanusiaan & kesenian, Pengajian Siswazah, Yayasan pengajian, & Eksekutif pendidikan profesional dan pendidikan teknikal & Kejuruteraan) dengan lebih 20 Pusat seluruh dunia pembelajaran.

AeU mengalu-alukan permohonan daripada calon yang berkelayakan, bermotivasi memajukan diri dan berintegriti untuk menyahut cabaran semasa dengan menyertai mereka melalui mana-mana jawatan kosong yang ditawarkan di bawah:

01. SENIOR/EXECUTIVE REGISTRY (ADMISSION)
02. PROFESSOR/ASSOC.PROF/SENIOR/LECTURER SCHOOL OF MANAGEMENT(SOM)
03. JAVA / WEB PROGRAMMER
04. SYSTEM ANALYST
05. PROGRAMME COUNSELORS
06. CONTENT WRITERS
07. PART TIME LECTURERS
08. RESEARCH SUPERVISORS (LOCAL/INTERNATIONAL)

Cara memohon:

a) Sekiranya anda berminat, sila emelkan cover letter dan resume lengkap dan nyatakan nama jawatan yang dipohon ke emel:


b) Anda juga boleh mendapatkan maklumat lanjut dengan menghubungi talian di bawah:

No. Tel: 03-2785 0055 / 03-2785 0059.

c) Iklan asal jawatan kosong (AeU) Asia e University ini boleh dicapai melalui pautan yang disertakan di bawah:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!