Jawatan Kosong (PAAB) Pengurusan Aset Air Berhad Bulan Disember 2013

(PAAB) Pengurusan Aset Air Berhad
Jawatan Kosong (PAAB) Pengurusan Aset Air Berhad Disember 2013.

Tarikh tutup: 06 Disember 2013.

Tanggungjawab utama (PAAB) Pengurusan Aset Air Berhad adalah untuk membangunkan infrastruktur air di Semenanjung Malaysia dan Wilayah-Wilayah Persekutuan Putrajaya dan Labuan selaras dengan itu Perkhidmatan Akta Industri Air 2006 (Akta 655).

Objektif-objektif utama (PAAB) Pengurusan Aset Air Berhad adalah seperti berikut:

- Membina, membaikpulih, memperbaiki, meningkatkan dan mengekalkan infrastruktur air dan lain-lain aset berkaitan dengan sistem air.

- Menjadi sumber dan pembiayaan yang kompetitif untuk pembangunan aset air negara dan pajakan aset-aset tersebut kepada pengendali-pengendali yang dilesenkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara(SPAN) untuk operasi dan penyenggaraan air.

- Membantu SPAN menyusun semula industri air negara ke arah mencapai visi kerajaan untuk Perkhidmatan air yang lebih cekap dan berkualiti.

Dengan ini, (PAAB) Pengurusan Aset Air Berhad mempelawa bakat yang bersinar dan berkelayakan untuk menyertai mereka dengan memohon jawatan kosong yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (PAAB) Pengurusan Aset Air Berhad ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Kepada pemohon kali pertama, anda adalah dikehendaki mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Pengurusan Aset Air Berhad yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!