Jawatan Kosong Clinical Investigation Centre (PPUM) Bulan November 2013

Clinical Investigation Centre (PPUM)
Jawatan Kosong Clinical Investigation Centre (PPUM) November 2013.

Tarikh tutup: 15 November 2013.

Bermula sebagai Kolej Perubatan King Edward VII (ditubuhkan pada 1905) dan Kolej Raffles (ditubuhkan pada 1929). Kedua-dua kolej ini bergabung menjadi Universiti Malaya pada 08 Oktober 1949. Kemudian pada tahun 1959, universiti ini mengambil keputusan berpecah kepada dua bahagian, satu di Singapura (kemudiannya menjadi Universiti Nasional Singapura) dan satu lagi di Kuala Lumpur (mengekalkan nama Universiti Malaya). Jadi Universiti Malaya yang sekarang ini sebenarnya ditubuhkan pada 01 Januari 1962.

Sementara itu, CIC, PPUM, Universiti Malaya adalah suatu unit khusus yang menguruskan kajian klinikal yang dijalankan di PPUM, sebuah hospital rujukan dengan 1,000 katil pesakit dan hospital pengajaran yang terulung di Malaysia.

Clinical Investigation Centre, Universiti Malaya mempelawa calon yang komited, gigih dan berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan di bawah:

01. Pemandu

Cara memohon:

a) Calon yang berminat dan berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon jawatan di atas dengan mengemukakan resume terkini kepada:

Clinical Investigation Centre
Tingkat 13, Menara Utama,
Pusat Perubatan Universiti Malaya
59100 Kuala Lumpur
Malaysia


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!