Jawatan Kosong (FRIM) Forest Research Institute Malaysia November 2013

FRIM
Jawatan Kosong FRIM November 2013.

Tarikh tutup: 08 November 2013.

Forest Research Institute Malaysia (FRIM) ditubuhkan pada tahun 1929 sebagai Institut Penyelidikan Hutan (FRI) adalah sebuah Jabatan di bawah Ibu Pejabat Perhutanan Semenanjung Malaysia. Sehingga tahun 1985, Institut menjadi sebuah badan berkanun yang tertakluk kepada penyelidikan dan pembangunan Lembaga hutan Malaysia (MFRDB) di bawah ini kemudian Kementerian Perusahaan Utama.

Kemudian pada tahun 2004, FRIM telah ditadbir oleh pihak Kementerian Sumber Asli dan Environment.Located 16 km Utara barat Kuala Lumpur, 544.3 di ha kampus ini dikelilingi oleh Bukit Lagong Forest Reserve. FRIM, yang Tempahan telah dianugerahkan pengiktirafan MS ISO 9001: 2008 diketuai oleh Ketua pengarahnya, Dato' Dr. Abd. Latif Mohmod.

(FRIM) Forest Research Institute Malaysia mempelawa calon yang berminat untuk bekerja secara kontrak dengan mereka dengan mengisi kekosongan jawatan di bawah:

01. Sales Promoter (Kontrak minimum 3 bulan).

Cara memohon:

a) Sila ke pautan yang diberikan berikut untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut berkenaan jawatan kosong (FRIM) Forest Research Institute Malaysia ini:


----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!