Jawatan Kosong (IJN) Institut Jantung Negara Bulan Disember 2013

(IJN) Institut Jantung Negara
Jawatan Kosong (IJN) Institut Jantung Negara Disember 2013.

Tarikh tutup: 14 Disember 2013.

IJN ditubuhkan pada 01 Ogos 1992 sebagai sebuah institusi pakar jantung yang komited untuk memberi khidmat lanjutan piawaian perubatan kardiovaskular dan torasik pesakit jantung dewasa dan kanak-kanak. Sebelum ini Institut telah menjadi sebahagian daripada Hospital besar Kuala Lumpur. Sejak Penubuhan Institut ini, IJN telah merawat lebih satu juta pesakit dan mendapat pengiktirafan sebagai salah satu pusat kesihatan torasik terkemuka di rantau ini.

Hari ini, IJN menyediakan pelbagai perkhidmatan jantung. Institut ini juga menempatkan beberapa buah klinik rawatan jantung yang berkaitan. Institut ini dikendalikan oleh pasukan yang berpengalaman dan komited Pakar kardiologi, pakar bedah, anaesthesiologists, paramedik dan kakitangan sokongan klinikal. Kakitangan perubatan disokong sepenuhnya oleh teknologi moden yang membenarkan IJN untuk merawat kes-kes Tempahan rumit.

Untuk memastikan IJN terus menjadi nadi utama institusi di rantau ini adalah beberapa skim latihan sokongan berterusan dan satu siri aktiviti-aktiviti penyelidikan dan pembangunan. Terdapat juga kerjasama dengan terkemuka Antarabangsa Pertubuhan perubatan seperti di UK Papworth Hospital dan di Herz-und di Jerman, membenarkan IJN untuk memperkenalkan teknik-teknik klinikal yang moden.

(IJN) Institut Jantung Negara dengan ini mempelawa calon daripada warganegara Malaysia yang layak dan komited untuk memohon jawatan kosong yang ditawarkan berikut:


Cara memohon:

a) Permohonan jawatan kosong (IJN) Institut Jantung Negara ini hanya boleh dibuat secara online melalui portal jobstreet sahaja.

b) Bagi pemohon kali pertama jawatan kosong Institut Jantung Negara, anda adalah dimestikan mendaftar akaun permohonan di dalam portal tersebut. Manakala bagi pemohon sedia ada, anda boleh terus login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik mana-mana nama jawatan kosong IJN yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan yang diperlukan seterusnya untuk memulakan proses permohonan secara online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!