Jawatan Kosong Malaysia University of Science & Technology Bulan November 2013

Malaysia University of Science & Technology
Jawatan Kosong Malaysia University of Science & Technology November 2013.

Tarikh tutup: 09 November 2013.

Malaysia University of Science and Technology (MUST) merupakan sebuah Universiti komprehensif yang menawarkan program-program di semua peringkat, dari Sains Asasi ke Diploma, ijazah pertama (Sarjana Muda Sains dan BBA), Sarjana sehingga doktor falsafah. Sekarang ini Malaysia University of Science and Technology mempunyai tiga buah sekolah: sekolah Sains dan Kejuruteraan, Sekolah Perniagaan dan Sekolah Yayasan dan pengajian Pra-U.

Malaysia University of Science and Technology bermula sebagai sebuah universiti penyelidikan Pasca Siswazah pada tahun 2000, dibantu oleh di Massachusetts Institute of Technology (MIT). Oleh itu, kurikulum penyelidikan pasca siswazah yang berstruktur adalah mencontohi gaya pengajaran dan pembelajaran MIT, dengan penekanan terhadap permintaan masa hadapan industri dan pekerjaan.

MUST - Malaysia University of Science and Technology, mempelawa calon yang berkelayakan dan berminat untuk menjadi sebahagian daripada mereka dengan mengisi permohonan bagi jawatan kosong yang diiklankan di bawah:


Cara memohon:

a) Permohonan  jawatan kosong Malaysia University of Science and Technology ini adalah secara atas talian / online sahaja yakni melalui portal jobstreet.

b) Pemohon kali pertama adalah dikehendaki mendaftarkan akaun permohonan. Manakala pemohon sedia ada boleh login untuk meneruskan permohonan.

c) Klik nama jawatan kosong Malaysia University of Science and Technology yang dinyatakan di atas untuk melihat bidang tugas dan kelayakan diperlukan serta bagi memulakan proses permohonan online anda. Didoakan semoga anda berjaya!

----------------------

P/s: Bagaimana kalau penemuduga tiba-tiba bertanyakan soalan dalam bahasa Inggeris? Sudahkah anda bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan seperti ini? Anda patut tahu bagaimana untuk menguasai perbualan dalam bahasa Inggeris yang menarik minat bakal majikan! Semuanya ada dibincangkan di sini.

No comments:

Post a Comment

Sila tinggalkan komen atau pendapat anda. Terima kasih!